Overkapping in de tuin bouwen? Doe het met Jaro Houtbouw!

Kies ook voor een unieke overkapping in de tuin van Jaro Houtbouw. Wij bieden u de mogelijkheid om de houten overkapping geheel naar wens te ontwerpen. Op deze manier is een overkapping bij u in de tuin een unieke toevoeging, uitgevoerd in de stijl zoals u het voor ogen heeft! Bekijk de mogelijkheden en reeds geplaatste houten overkappingen in de tuin en laat ons weten waar uw wensen naar uitgaan.

 

Overkapping in de tuin met dakpannen


Overkapping in de tuin: een ruimte voor ontspanning!

Door een overkapping in de tuin te bouwen, creëert u een ruimte van rust en ontspanning in de achtertuin. Een veranda aan huis of overkapping in de tuin van Jaro Houtbouw wordt op maat gemaakt, u kunt aangeven hoe u de indeling van deze unieke loungeruimte wenst. Maar ook de vorm en uitstraling worden door u bepaald. Met duurzame materialen wordt vervolgens uw overkapping geproduceerd in onze fabriek.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Houten overkapping in de achtertuin met loungeruimte   Detailfoto van lariks overkapping in de tuin met buitenlamp

 

Exclusieve veranda's in vorm en uitstraling

De prachtige houten veranda met rieten kap in Zeeland, noemen we een hooimijt of hooiberg. Deze exclusieve veranda, met de robuuste eiken gebinten en rieten dakbedekking zijn een lust voor het oog. Voor een opdrachtgever in Pijnacker is een prachtige lariks veranda gebouwd. Bij de lariks overkapping in de tuin is zelfs een boom door het dak geleid. Deze exclusieve vorm van maatwerk is ook beschikbaar voor u!

 

Eiken overkapping vrijstaand in de tuin door Jaro Houtbouw   Eiken balken bij overkapping in de tuin

 

Overkapping in de tuin: een groot voordeel!

Een overkapping in de tuin is de aanwinst die u zoekt. Het grote voordeel van een veranda aan huis of overkapping in de tuin is de extra ruimte die u er mee realiseert binnen uw tuin. U kunt optimaal genieten van het buitenleven tijdens de zomermaanden. Als u de houten overkapping rondom sluit met kozijnen of glazen deuren, kunt u er misschien zelfs 4 seizoenen per jaar van genieten. Bouw ook een overkapping geniet van uw tuin!

 

Tuinoverkapping van eikenhout met rieten kap   Houten overkapping in de achtertuin

 

Een overkapping van duurzame materialen

Bent u op zoek naar een overkapping van duurzame materialen? Denk aan lariks of eikenhout? Dan bent u bij de houtbouwer van Apeldoorn aan het goede adres. Wij leveren iedere overkapping van duurzame materialen op maat. U kunt zelf de keuze maken voor deze duurzame materialen, of u nu een eiken overkapping of vrijstaande lariks overkapping in de tuin wenst: alles is mogelijk. Neem contact op en laat u verrassen!

 

Klassiek overkapping in de achtertuin   Houten overkapping die grenst aan de tuin


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTEN VERANDA HOUTEN OVERKAPPING  EIKEN OVERKAPPING VERANDA AAN HUIS  OVERKAPPING IN DE TUIN