Veranda aan huis bouwen? Wij leveren maatwerk!

Ook een veranda aan huis bouwen, uitgevoerd in houtbouw? Wij zijn de specialist en kunnen uw veranda aan huis bouwen zoals u het wenst. Wij leveren alleen maar exclusief maatwerk en bouwen iedere overkapping aan huis op maat. Hierdoor kunt u bij ons kiezen voor de afmeting, indeling en uitstraling die u wenst. Ook een houten veranda bouwen aan uw woning en voortaan optimaal genieten van het buitenleven en uw tuin? Bouw een veranda aan huis met Jaro Houtbouw!

 

Wit geschilderde veranda aan huis


De voordelen van een houten veranda aan huis

Een veranda aan huis heeft diverse voordelen. Doordat u een moderne of klassieke veranda uw woning bouwt, creëert u extra leefruimte aan uw woning en in de tuin. Met een overkapping aan huis kunt u genieten van de rust, uw tuin en het buitenleven. Onder een veranda aan huis kunt u dineren met familie en vrienden, een heerlijke loungeruimte realiseren voor de zomeravonden en een speelhoek creëren voor de kinderen.

 

Daklicht in houten veranda aan de woning in Nunspeet   Houten overkapping in de tuin aan een woning in Nunspeet

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

  

Overkapping aan uw woning

Een houten overkapping aan uw woning is een geweldige toevoeging voor als u nog meer wilt genieten van het buitenleven en uw tuin. Omdat we uw overkapping aan de woning op maat produceren, kunt u de uitstraling creëren zoals u het voor ogen heeft. En, omdat we alles van hout maken, heeft uw houten veranda aan huis ook nog eens een sfeervol en eigentijds karakter. Kortom: geniet van de mogelijkheden!

 

Moderne veranda tegen het huis aanbouwen

 

Monteren overkapping of veranda

Het monteren van uw overkapping of veranda wordt uitgevoerd in eigen beheer. Uw houten overkapping of veranda aan huis wordt volledig op maat gemaakt, alles wordt prefab geproduceerd in onze fabriek. Tijdens het produceren van uw houten overkapping heten we u, onder het genot van een bakje koffie, van harte welkom om te komen kijken in de fabriek te Apeldoorn. Het monteren van een overkapping of veranda kan binnen 1 dag, hierdoor kunt u al op korte termijn genieten van een eigen overkapping aan huis.

 

Houten veranda aan huis met daklichten en verlichting   Houten moderne overkapping tegen de woning aan

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTEN VERANDA HOUTEN OVERKAPPING EIKEN OVERKAPPING VERANDA AAN HUIS OVERKAPPING IN DE TUIN