Houten veranda kopen? Bekijk onze mogelijkheden!

Houten veranda bouwen, genieten van een eigen veranda? Kies voor Jaro Houtbouw en realiseer en unieke veranda van hout! Bij ons bent u aan het goede adres voor exclusief maatwerk. Als specialist in houtbouw, kunnen we iedere houten veranda op maat produceren. Op de foto’s ziet u diverse veranda’s, uitgevoerd in verschillende materiaalsoorten. Maak gebruik van deze unieke vorm van houtbouw en bouw een veranda van hout.

 

Houten veranda op maat bouwen? Wij zijn de specialist!   Zijaanzicht van houten veranda aan huis

 

Bouw een houten veranda op maat!

Een veranda aan uw woning: dat is genieten! Het is de ultieme plek waar u van de eerste voorjaarswarmte én van de late herfstzon geniet. Los van dit heerlijke idee kunt u bij ons ook nog eens kiezen voor alle opties die u wenst, wij leveren namelijk maatwerk. Dit maakt houtbouw tot een gewilde bouwmethode voor veranda’s. Ook een houten veranda bouwen met Jaro Houtbouw? Neem vrijblijvend contact op!

 

Houten veranda aan huis in de kleuren geel en wit   Kleurrijke veranda van hout: wit en geel geschilderd

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

 Een houten veranda in stijl

Een houten veranda gerealiseerd in houtbouw kan strak en modern zijn, maar ook klassiek en landelijk worden uitgevoerd. Het is maar wat u wenst, want uw wens staat centraal. Kiest u voor een modern design, waarbij u misschien kiest voor glazen puien? Of bouwt u liever een landelijke veranda van hout met sierlijke details? Bouw uw houten veranda in stijl, helemaal zoals u het wenst!

 

Een houten veranda in de stijl die u wenst   Maatwerk bij een houten veranda in Barneveld

 

Van aanbouwveranda tot vrijstaande veranda

Op de foto’s ziet u veel aanbouwveranda’s. Over het algemeen wordt een houten veranda tegen de woning aangebouwd, naast een veranda aan huis kiest met ook regelmatig voor een overkapping in de tuin. Deze opdrachtgevers kiezen voor een vrijstaande veranda. Van aanbouwveranda tot vrijstaande houten veranda in de tuin, wij leveren alles op maat. Op de foto's ziet u de diversiteit aan mogelijkheden.

 

 Houten veranda aan huis in Scharwoude

 

Houten veranda kopen met oog voor design bouwen

Ook een houten veranda bouwen maar dan wel helemaal in uw smaak? Dat kunnen wij begrijpen en daarom zijn wij gespecialiseerd in exclusief maatwerk. Op de foto's zien we prachtige overkappingen die volledig zijn uitgevoerd naar de wensen van onze klant. Ook een veranda kopen die voldoet aan uw wensen? Neem vandaag nog contact op!

 

Houten veranda met vlonder   Houten veranda wit geschilderd en hekwerken

 

Van veranda tot tuinkamer

Op de foto's hierboven ziet u een schitterende landelijke veranda, welke is geschilderd in de kleur wit. De houten veranda is voorzien van sierlijke hekwerken en houten schoren. In Burgerbrug is ook een veranda gebouwd, deze veranda is echter voorzien van houten zijwanden. Hierdoor zit onze opdrachtgever warm en droog en kan men dankzij de riante kozijnen genieten van het uitzicht over de tuin.

 

Houten veranda als tuinkamer aan de woning   Tuinkamer van hout in Burgerbrug

  

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTEN VERANDA HOUTEN OVERKAPPING EIKEN OVERKAPPING VERANDA AAN HUIS OVERKAPPING IN DE TUIN