Casco huis bouwen? Wij bouwen prefab en leveren maatwerk!

Casco huis bouwen met Jaro Houtbouw? Dat kan! Casco bouwen en een prefab huis plaatsen is onze specialiteit. Naast het bouwen van casco huizen in houtskeletbouw, leveren wij niet zomaar een woning. Jaro Houtbouw levert namelijk alleen maatwerk, geen cataloguswoning of standaard bouwpakket huis, maar unieke woningen op maat gemaakt! Wilt u ook casco bouwen met Jaro Houtbouw? Neem contact op met onze adviseur.

 

Casco huis van hout in Nederland door Jaro Houtbouw

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Wat is casco bouwen?

Als u kiest voor casco bouwen, dan verzorgen wij de ruwbouw van uw houten woning. Uw casco huis wordt door Jaro Houtbouw wind- en waterdicht opgeleverd. Aan de hand van uw wensen, de bouweisen en het definitieve ontwerp bouwen we uw casco woning in slechts 3 dagen. Uw casco huis wordt geleverd inclusief kozijnen met glaswerk en de dakbedekking. Als u de kosten voor casco bouwen wilt reduceren en bewust kiest voor een casco huis bouwen, dan kunt u de binnenzijde helemaal naar wens inrichten, in uw eigen bouwtempo. Het afwerkingsniveau van uw huis kan uiteraard worden aangepast op uw wensen. Denk hierbij aan hout- of gipsplaten als afwerking van de houtskeletbouw wanden enz.

 

Casco woning bouwen van begin tot eind   Casco huis | Wind- en waterdicht

 

Wat zijn de prijzen? Want is casco bouwen goedkoop?

Een logische vraag bij casco bouwen is: ‘wat zijn de prijzen?’ Want, is casco bouwen werkelijk zo goedkoop als men soms zegt. Goedkoop een casco huis bouwen hangt af van verschillende aspecten. Als u een casco woning laat bouwen, kan het inderdaad financieel voordeliger zijn. Diverse afbouw werkzaamheden voert u zelf uit, waardoor u de bouwkosten reduceert. Het roepen van een m3 prijs of vierkante meter prijs is echter erg lastig. De kosten van casco bouwen verschillen namelijk enorm. De prijs wordt bepaald door uw persoonlijk wensen, het beschikbare budget, de materialen, het toe te passen fundament en gemeentelijke eisen. Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren over prijzen van casco bouwen!

 

De ruwbouw van een casco huis in Sterksel

 

De afbouw van een casco huis

Wat uw casco huis gaat kosten, hangt ook af van de afbouw en afwerking. Want gaat u zelf de afbouw van uw casco woning verzorgen, of laat u het deels uitvoeren door Jaro Houtbouw? Enkele voorbeelden waar u zoal rekening mee moet houden als het gaat om de afbouw van uw casco huis:

 

  • Aftimmer- en schilderwerk.
  • Stuc- en sauswerk.
  • Tegelwerk en sanitair.
  • Afwerkvloeren.
  • Binnendeurkozijnen.

Bij Jaro Houtbouw is tussen de werkzaamheden van een casco huis bouwen en het sleutelklaar opleveren, van alles bespreekbaar en uitvoerbaar. Doordat er veel mogelijk is in de afbouw van uw casco woning, is het van belang dat er goed gecommuniceerd wordt. Door goed te communiceren en vast te leggen wie welke werkzaamheden uitvoert, komen we niet voor verrassingen te staan en is het voor beide partijen duidelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en bouw ook een casco huis met Jaro Houtbouw.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

 ONTWERP JE EIGEN HUIS WAT KOST EEN HOUTEN HUIS HOUTEN HUIS BOUWEN PREFAB WONING BOUWEN CASCO HUIS BOUWEN