Houten huis bouwen? Dat doet u met Jaro Houtbouw!

Houten huis laten bouwen? Wij bouwen uw houten huis, helemaal zoals u het wenst! Jaro Houtbouw is specialist in woningbouw, heeft een eigen timmerfabriek met ervaren timmerlieden, onmisbare schakels op het kantoor en vakkundige mannen in de buitendienst. Vanuit onze fabriek in Apeldoorn leveren wij alleen maar maatwerk in houtskeletbouw en bouwen we ieder houtskeletbouw huis (geen loghuis) op maat! Ook een vrijstaande woning bouwen of een huis laten bouwen die u zelf ontworpen heeft? Bekijk de mogelijkheden op onze website, laat u adviseren over prefab bouwen, de voordelen van een houten woning en de prijs voor het bouwen van een huis, of neem vandaag nog contact op met onze adviseur.

 

Montage houtskeletbouw wanden bij casco woning in Elspeet    Plaatsen gevelwanden houten woning met rieten kap

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Een houten huis is duurzaam en gezond!

Waarom een houten huis bouwen met Jaro Houtbouw? Dat is een goede en logische vraag! Want een houten huis zien we minder vaak gebouwd worden, dan een huis van steen. Toch worden er steeds meer woningen gerealiseerd in hout. Maar waarom een huis van hout? Een houten huis is duurzaam en gezond. De structuur van hout is relatief licht, maar zeer sterk. Dit maakt uw houten huis tot een veilig en duurzaam onderkomen. Daarnaast zorgt hout voor een goede balans in luchtvochtigheid en frisse lucht, waardoor een gezond leefklimaat ontstaat in uw houten huis! Kortom: wilt u ook duurzaam en gezond wonen in een huis op maat? Laat Jaro Houtbouw dan uw nieuwe houten huis bouwen. 

 

Wonen in een houten huis van Jaro Houtbouw

Op de bovenstaande foto ziet u tevreden klanten, die wonen in een houten huis van Jaro Houtbouw. Onze klant maakte een bewuste keuze en liet Jaro Houtbouw een houten huis bouwen. Duurzaam en gezond wonen kunnen we realiseren voor onze opdrachtgevers, door een houten huis uit te voeren met duurzame, doordachte en milieuvriendelijke materialen. Bij een houtskeletbouw woning kunnen we kiezen voor een dampopen bouwsysteem, waardoor wonen in een houten huis uitermate behaaglijk is!

 

Rode dakpannen op het houten huis van Jaro Houtbouw

 

Wat kost een houten huis?

De prijs voor een houten huis bepalen aan de hand van uw wensen, wij leveren tenslotte alleen maatwerk. Maar, de kosten van een houten huis hangen ook af van de eisen die de gemeente stelt, de beschikbare ruimte, het toe te passen fundament, de materialen voor uw houten huis en het afwerkingsniveau. Op de vraag: ‘wat kost een houten huis?’ kunnen wij u uitstekend antwoord geven. We beschikken over de expertise en ervaring, en kunnen met de calculator en adviseur de prijs voor een houten huis bepalen. Ook een houten huis bouwen en benieuwd naar de prijzen voor een houten huis op maat? Neem vrijblijvend contact op en laat u adviseren door de specialist!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

 ONTWERP JE EIGEN HUIS WAT KOST EEN HOUTEN HUIS HOUTEN HUIS BOUWEN PREFAB WONING BOUWEN CASCO HUIS BOUWEN