Wat kost een houten huis?

De vraag: ‘wat kost een houten huis?’ kunnen wij met een uitgewerkte offerte en prijs beantwoorden. Wat een huis kost, hangt echter af van verschillende aspecten. U denkt misschien aan de afmeting van uw woning, de uitvoering qua vorm/bouwstijl en de materialen. Maar, om een prijs te bepalen voor het bouwen van een huis is er meer waar u rekening mee dient te houden. Bent u benieuwd wat het kost om een huis te bouwen? Bekijk onze uitleg en informatie op deze pagina en laat u adviseren over de kosten voor het bouwen van een eigen huis.

 

Wat kost een houten huis van Jaro Houtbouw?

 

Een indicatie van de kosten voor het bouwen van een eigen huis

Een indicatie van de kosten voor het bouwen  van een eigen huis, wordt o.a. berekend aan de hand van uw wensen, uw budget, de mogelijkheden op de kavel, de gemeentelijke eisen en de materialen voor uw nieuw te bouwen huis. Naast een indicatie van de kosten voor het complete huis, heeft de bouwkavel natuurlijk ook een groot aandeel in de totaalprijs. De kavel waar u uw eigen huis gaat bouwen bepaald tegelijk ook het toe te passen fundament. Kunt u bouwen op staal, passen we stalen buispalen toe of moet er geheid worden? De kosten hierin kunnen enorm variëren.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Wat kost een kavel of bouwgrond in Nederland?

De prijs van uw kavel of bouwgrond in Nederland verschilt per provincie en per locatie in stad of dorp. In Nederland kost goedkope bouwgrond buiten de steden rond de € 200,- per m² (of minder). In de grote steden praat je al gauw over minimaal € 400,- per m². Heeft u een kavel op het oog? Kijk dan of er misschien gesloopt moet worden op de bouwkavel, probeer ook gegevens te achterhalen van de grond/bodem op de kavel.

  

Bouwgrond in Nederland voor uw eigen huis   Het ontwerp van een houtskeletbouw huis in IJsselmuiden

 

Het ontwerp: bepalend voor prijzen van huizen

Bepalend voor prijzen van huizen is: het ontwerp. Tijdens het ontwerp van uw huis houden we naast uw budget en de mogelijkheden, rekening met het bouwbesluit, de eisen van de welstandscommissie en het bestemmingsplan. Onze adviseur en de architect zetten uw wensen centraal bij het maken van het ontwerp van uw huis. We bepalen met uw voorkeur en wensen de bouwstijl, het aantal bouwlagen, de indeling en het daktype.

 

Combineer houtskeletbouw met steen (woning Hoofddorp)   De uitstraling van een houtskeletbouw huis met steen

 

Wat kost een houtskeletbouw huis (met steen)?

Jaro Houtbouw levert houtskeletbouw huizen. Sommige woning voeren wij uit in hout met steen. Een voorbeeld ziet u op de foto’s (woning type Hoofddorp). Bij het ontwerp van uw houtskeletbouw huis bepaald u naast de indeling, ook de uitstraling van uw huis. De prijs van uw huis, hangt af van de gebruikte materialen. Kiest u voor een huis van hout, of combineert u houtskeletbouw met steen? Wij leveren tenslotte maatwerk! 

 
Houtskeletbouw woning in aanbouw te Hoofddorp
 

De afwerking van uw woning: casco of sleutelklaar

Wat de woning gaat kosten, hangt ook af van de afwerking/het afwerkingsniveau. Naast de afmeting en indeling van uw houten huis, is het belangrijk om vooraf te bepalen hoe u de afwerking  van uw woning wenst. Kiest u voor een houtskeletbouw woning die casco opgeleverd moet worden, bent u op zoek naar een bouwpakket huis of moet de woning sleutelklaar opgeleverd worden? Wij beschikken over een eigen fabriek en leveren alleen maar maatwerk, hierdoor kunnen we huizen bouwen conform uw wensen en kijken we uit naar de ideeën zoals u ze voor ogen heeft.

 

De afwerking van uw woning: casco of sleutelklaar   Slaapkamer in een houten huis van Jaro Houtbouw

 

De bouwaanvraag en bouwkosten

Naast het ontwerp en de afwerking van uw woning, zijn er meer belangrijke zaken die de kosten bepalen voor het bouwen van een houten huis met Jaro Houtbouw. Wat rekent de gemeente bijvoorbeeld voor het behandelen van de bouwaanvraag, welke installaties past u toe en wat zijn de kosten voor het fundament. Kortom: wat zijn de totale bouwkosten. Zoals u kunt zien zijn er diverse factoren die de prijs van uw droomhuis bepalen.

 

Jaro Houtbouw gaat u ontzorgen bij het bouwen van een huis   Het ontwerp is bepalend voor de prijs van houten huizen

 

Jaro Houtbouw gaat u ontzorgen!

Na de aankoop van bouwgrond en het definitieve ontwerp breekt een mooie, maar ook een intensieve periode waarbij Jaro Houtbouw u gaat ontzorgen! Tijdens een kennismakingsgesprek krijgt u een duidelijk beeld van onze bouw- en werkwijze. Samen met onze adviseur kunt u aan de keukentafel ieder detail doorspreken. Wij vinden het daarbij zeer belangrijk dat we samen het vertrouwen in elkaar uitspreken, voordat we de bouw van uw droomhuis  aangaan. Met deze gezonde basis kunnen wij u optimaal ondersteunen in het gehele traject en komen we samen tot een uitmuntend eindresultaat! Neem vrijblijvend contact op:

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

 ONTWERP JE EIGEN HUIS WAT KOST EEN HOUTEN HUIS HOUTEN HUIS BOUWEN PREFAB WONING BOUWEN CASCO HUIS BOUWEN