Ontwerp je eigen huis met Jaro Houtbouw!

Ontwerp je eigen huis en bouw sneller dan gedacht een eigen ontworpen woning met de houtbouwer van Nederland. Wij leveren geen cataloguswoning maar ontwerpen en bouwen uw houten huis op maat. Jaro Houtbouw levert stijlvol en duurzaam maatwerk, beschikt over een eigen fabriek en heeft de ervaring in huis om ook uw ‘thuis’ te bouwen. Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden of behoefte aan een 3d tekening van uw eigen ontwerp? Laat u verrassen, ga om tafel met onze adviseur en de architect en ontwerp je eigen huis.

 

Modern ontwerp van woning in houtskeletbouw met steen

 

Ontwerp en combineer met hout!

In Nederland komt het steeds vaker voor, maar een huis van hout is en blijft uniek. Naast de warme en sfeervolle uitstraling, is hout sterk, milieuvriendelijk, enorm veelzijdig en duurzaam! Het gebruik van de materialen en de gekozen houtsoort, bepalen een groot deel van de uitstraling bij het ontwerp van een eigen huis. Als houtbouwer staat hout natuurlijk centraal maar een ontwerp waarbij houtskeletbouw wordt gecombineerd met steen is ook een prachtig uitgangspunt. Een voorbeeld hiervan treft u aan in de afbeeldingen, u ziet hierop de houtskeletbouw woning in Hoofddorp met gemetselde schil en houten gevelbekleding aan de buitenzijde. De woning is daarnaast volledig dampopen gebouwd!

 

Een ontwerp waarbij hout is gecombineerd met steen   Houtskeletbouw woning in Hoofddorp met gemetselde schil

Houten woning met steen in Hoofddorp

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Samen met de architect kunnen wij u optimaal bedienen

Een huis ontwerpen? Daar komt veel bij kijken! Schakel daarom de kennis en ervaring in van Jaro Houtbouw. Samen met de architect kunnen wij u optimaal bedienen. Naast uw wensen wordt er bij het ontwerpen van een woning gekeken naar de gemeentelijke eisen, de mogelijkheden bij u op de bouwkavel en uw budget. Kiest u voor een houten woning met zadeldak, of ontwerpt u een modern huis met plat dak? Laat het ons weten!

 

Ontwerp je eigen huis met Jaro Houtbouw

Ontwerp je eigen huis! (woning in Elspeet)

 

Het ontwerp van uw woning als 3d tekening

Als u zelf een woning ontwerpt, komt naast de uitstraling ook de indeling en inrichting aan bod. Doordat wij een 3d tekening kunnen aanleveren, krijgt u een duidelijk beeld van uw nieuw te bouwen huis. Tegenwoordig zijn er zelfs digitale 3d tekeningen waarbij u volledig door de woning heen kunt lopen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het ontwerp van uw eigen huis. Kortom: wilt u zelf een huis ontwerpen en bouwen? Neem contact op met Jaro Houtbouw en maak uw dromen waar!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

ONTWERP JE EIGEN HUIS WAT KOST EEN HOUTEN HUIS HOUTEN HUIS BOUWEN PREFAB WONING BOUWEN CASCO HUIS BOUWEN