Prefab woning bouwen? Wij zijn de specialist!

Prefab woning bouwen en de bouwkosten reduceren? Kies dan voor de specialist Jaro Houtbouw en bouw een prefab woning op maat! Onze prefab woningen zijn houtskeletbouw huizen waarvan complete gevelwanden niet op de bouw, maar in de fabriek worden gefabriceerd. Hierdoor kunnen we snel schakelen en ziet u ons maar kort op de bouwplaats terwijl u uw huis laat bouwen. Alle kant-en-klare elementen voor uw prefab huis, worden door Jaro Houtbouw op maat geproduceerd in eigen fabriek. Kortom: wij leveren alleen maatwerk en bouwen geen cataloguswoning. Meer informatie over prefab bouwen en zelf een huis bouwen met Jaro Houtbouw? Bekijk onze pagina, laat u adviseren of neem vrijblijvend contact op.

 

Prefab woning bouwen door Jaro Houtbouw

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Specialist in maatwerk en prefab woningen bouwen

Wij hebben geen standaard prijslijst van cataloguswoningen, maar leveren maatwerk en bouwen iedere prefab woning op maat! Naast het leveren van maatwerk, bouwen wij al in korte tijd een compleet houten huis. Bij recente projecten waren we bij het bouwen van een prefab woning binnen 3 dagen klaar met het complete casco. Jaro Houtbouw produceert prefab woningen in haar eigen fabriek en bouwt uw prefab woning op locatie met eigen personeel. Diverse opdrachtgevers gingen u voor en kozen voor onze unieke werkwijze van prefab houtskeletbouw!

 

Prefab woning van hout door Jaro Houtbouw   Snel een huis bouwen met Jaro Houtbouw

 

Wat kost een prefab woning?

Logisch dat u zich eerst verdiept in de prijs van een prefab woning. Echter, de vraag ‘wat kost een prefab woning?’ kunnen we niet direct met een totaalprijs beantwoorden. Prijzen van prefab woningen verschillen enorm, de prijs hangt namelijk af van veel verschillende factoren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden waar u zoal rekening mee moet houden.

 

  • De kosten van uw prefab woning worden o.a. bepaald door de materialen, de afmeting en bouwstijl/uitvoering.
  • Bovenstaande factoren worden bepaald tijdens het ontwerp van uw prefab woning. Hierin staat uw wens centraal!
  • Het ontwerp voor uw woning wordt verder afgestemd op de mogelijkheden op de kavel en de gemeentelijke eisen.
  • Naast gemeentelijke eisen, de welstandscommissie en het bestemmingsplan houden wij natuurlijk rekening met het Bouwbesluit.
  • Een groot deel van de kosten wordt bepaald door de som voor de bouwkavel. Prijzen voor bouwgrond verschillen enorm.
  • De fundering en voorbereidingen (grondonderzoeken etc.) hebben ook een groot aandeel in de prijs voor een prefab woning.
  • Tot slot willen we het afwerkingsniveau benoemen: kiest u voor glad gestucte wanden, of gaat u de woning zelf afwerken?

 

Zoals u kunt zien, verschillende aspecten bepalen de prijs van een prefab woning. Benieuwd naar hoeveel uw prefab woning kost? Lever uw unieke ontwerp aan, laat u adviseren door onze adviseur en ontvang de offerte voor uw prefab woning.

 

Prefab woning van hout op maat gemaakt

 

Traditioneel of prefab? De voordelen van prefab bouwen!

Prefab bouwen heeft verschillende voordelen. Prefab woningen worden daarom steeds meer gebouwd. De voordelen ten opzichte van traditioneel bouwen zijn groot. Denk alleen al aan het reduceren van de bouwkosten en het termijn waarop de woning bewoonbaar is. Omdat wij daarnaast alleen maar huizen op maat bouwen, levert prefab bouwen met Jaro Houtbouw vrijheid op bij het ontwerpen, bouwen en afwerken van de woning.

 

Wilt u prefab bouwen maar wel de traditionele uitstraling van steen uitstralen? Dat kan! Jaro Houtbouw heeft reeds drie woningen gebouwd waarbij de constructie bestaat uit houtskeletbouw, terwijl de buitenzijde is uitgevoerd in steen. Op onderstaande foto ziet u ook een houten huis met gemetselde schil. Op de afbeelding hierboven ziet u het houtskeletbouw van de woning in Elspeet, het is in wezen een groot bouwpakket.

 

Eindresultaat prefab houten huis met steen

 

Bouw ook een prefab woning!

Enthousiast geworden? Bouw ook een prefab woning met Jaro Houtbouw! Tijdens een kennismakingsgesprek met onze adviseur komen we graag achter uw wensen en ideeën. Aan de hand van deze onmisbare informatie komen we samen tot een prachtig eindresultaat. Uw woning wordt prefab gefabriceerd in eigen fabriek, u kunt dus gerust komen kijken terwijl uw huis kant-en-klaar wordt geproduceerd. Benieuwd naar de mogelijkheden, onze werkwijze en de mensen achter Jaro Houtbouw? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

 ONTWERP JE EIGEN HUIS WAT KOST EEN HOUTEN HUIS HOUTEN HUIS BOUWEN PREFAB WONING BOUWEN CASCO HUIS BOUWEN