• Home
  • Eikenhout
  • Man cave

Mancave bouwen? Doe het met Jaro Houtbouw!

Bouw een mancave en geniet van een ruimte waar u uw hobby kunt beoefenen, waar u een bordspel kan doen met vrienden, of waar u geniet van een sportwedstrijd op TV. De 'man cave' is uw eigendom, een ultieme en unieke plek voor vrienden onder elkaar, voor plezier en vermaak. U kunt een mancave bouwen op zolder, in een kelder of: in de tuin! Met Jaro Houtbouw bouwt u een mancave in de tuin, helemaal zoals u het wenst!

 

Bouw een houten mancave op maat met Jaro Houtbouw

 

Wat is een mancave?

Weet u wat een mancave is? Een mancave is een ontspanningsruimte  waar mannen hun hobby- en/of favoriete bezigheden kunnen beoefenen. Daarbij is het dé plek waar mannen onder elkaar ‘zichzelf’ kunnen zijn. Ze genieten in een doorgezakte bank van elkaars verhalen, daarnaast is er ruimte voor een potje biljart en een echte 'mannengrot' is uitgevoerd met een bar. Bent u geïnteresseerd in een eigen mancave? Neem contact op:

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Houten man cave met bar en barkrukken   Een doorgezakte bank in de mancave

 

Geïsoleerde mancave in de tuin

Moet u uitwijken naar de tuin en kunt u alleen daar een mancave bouwen? Wij helpen u verder! Als u geen mancave op zolder of in de kelder kunt realiseren, dan is misschien de achtertuin een prachtige oplossing. Als u kiest voor een bijgebouw  in de vorm van een mancave, dan dient deze ruimte goed geïsoleerd te zijn, u wilt er tenslotte ook van genieten in de wintermaanden. Een geïsoleerde mancave in de tuin realiseert u met Jaro!

 

Mancave van eikenhout als overkapping in de tuin

 

Een overkapping als mancave

Op deze pagina ziet u dat een overkapping in de tuin ook als mancave kan dienen. De hooimijt  bijvoorbeeld, die Jaro Houtbouw heeft gebouwd in Zeeland, is ook uitgevoerd met een sfeervolle inrichting, een complete bar en de nodige statafels. Ook in Pijnacker heeft Jaro Houtbouw een overkapping met bar gerealiseerd in de tuin. Beide overkappingen ogen robuust en hebben een sfeervolle uitstraling. Als u een mancave in de tuin wintervast wil uitvoeren, dan isoleren wij uw houten mancave! Ook het aanbrengen van de nodige installaties kunnen wij voor u realiseren.

 

Bar in een man cave van hout   Houten mancave met rieten kap

 

Materiaal mancave: eikenhout en nog veel meer

Het materiaal dat wij toepassen bepaald voor een groot deel de uitstraling en levensduur van uw mancave. U kunt bijvoorbeeld een eiken mancave realiseren, een mancave van eikenhout is uiterst duurzaam! Daarbij creëert eikenhout de uitstraling die we graag zien: lekker robuust! Behalve eiken is lariks ook een veel gekozen materiaalsoort, maar ook vurenhout en ceder worden toegepast bij het bouwen van een mancave in de tuin.

 

Lariks mancave als overkapping in achtertuin

 

Bouw een houten mancave op maat

Met Jaro Houtbouw bouwt u uw houten man cave volledig op maat! Wij leveren maatwerk en kunnen daardoor ieder gewenste uitvoering en indeling voor u realiseren. Bij het zoeken naar foto’s van mancaves op internet ziet u prachtig ingerichte ruimtes, vaak voorzien van een bar en biljarttafel. Ook een eigen 'mannengrot' bouwen, een mancave op maat? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact op!

 

Houten mancave in de achtertuin   Eiken overkapping mancave in de achtertuin

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!